Na Flightradars24.info, ki je dostopen na https://Flightradars24.info/, je ena naših glavnih prednostnih nalog zasebnost naših obiskovalcev. Ta dokument s pravilnikom o zasebnosti vsebuje vrste informacij, ki jih Flightradars24.info zbira in beleži, in kako jih uporabljamo.

Če imate dodatna vprašanja ali potrebujete več informacij o našem pravilniku o zasebnosti, ne oklevajte in nas kontaktirajte.

Ta pravilnik o zasebnosti velja samo za naše spletne dejavnosti in velja za obiskovalce našega spletnega mesta v zvezi z informacijami, ki so jih delili in/ali zbirali na Flightradars24.info. Ta pravilnik ne velja za nobene podatke, zbrane brez povezave ali prek kanalov, ki niso ta spletna stran.

Soglasje

Z uporabo našega spletnega mesta se strinjate z našim pravilnikom o zasebnosti in se strinjate z njegovimi pogoji.

Podatki, ki jih zbiramo

Osebni podatki, ki jih morate posredovati, in razlogi, zakaj jih morate posredovati, vam bodo pojasnjeni, ko vas prosimo, da posredujete svoje osebne podatke.

Če stopite v stik z nami neposredno, bomo morda prejeli dodatne informacije o vas, kot so vaše ime, e-poštni naslov, telefonska številka, vsebina sporočila in/ali prilog, ki nam jih lahko pošljete, ter vse druge informacije, ki jih lahko posredujete .

Ko se registrirate za račun, bomo morda zahtevali vaše kontaktne podatke, vključno z elementi, kot so ime, ime podjetja, naslov, e-poštni naslov in telefonska številka.

Kako uporabljamo vaše podatke

Podatke, ki jih zbiramo, uporabljamo na različne načine, vključno z:

  • Zagotavljanje, upravljanje in vzdrževanje naše spletne strani
  • Izboljšajte, prilagodite in razširite naše spletno mesto
  • Razumeti in analizirati, kako uporabljate našo spletno stran
  • Razvoj novih izdelkov, storitev, funkcij in funkcij
  • Komuniciramo z vami, neposredno ali prek enega od naših partnerjev, vključno s storitvami za stranke, da vam zagotovimo posodobitve in druge informacije v zvezi s spletnim mestom ter za tržne in promocijske namene
  • Pošiljanje e-pošte
  • Poiščite in preprečite goljufije

Dnevniške datoteke

Flightradars24.info sledi standardnemu postopku uporabe dnevniških datotek. Te datoteke beležijo obiskovalce, ko obiščejo spletna mesta. To počnejo vsa podjetja za gostovanje in so del analitike storitev gostovanja. Podatki, ki jih zbirajo dnevniške datoteke, vključujejo naslove internetnega protokola (IP), vrsto brskalnika, ponudnika internetnih storitev (ISP), datumski in časovni žig, napotitvene/izhodne strani in morda število klikov. Ti niso povezani z nobenimi informacijami, ki omogočajo osebno identifikacijo. Namen informacij je analiza trendov, upravljanje spletnega mesta, sledenje gibanju uporabnikov na spletnem mestu in zbiranje demografskih podatkov.

Piškotki in spletni svetilniki

Kot katera koli druga spletna stran tudi Flightradars24.info uporablja “piškotke”. Ti piškotki se uporabljajo za shranjevanje informacij, vključno z nastavitvami obiskovalcev in stranmi na spletnem mestu, do katerih je obiskovalec dostopal ali jih obiskal. Podatki se uporabljajo za optimizacijo uporabniške izkušnje s prilagajanjem vsebine naše spletne strani glede na vrsto brskalnika obiskovalcev in/ali druge podatke.

Google DoubleClick DART piškotek

Google je eden od ponudnikov tretjih oseb na našem spletnem mestu. Uporablja tudi piškotke, znane kot piškotki DART, za prikazovanje oglasov obiskovalcem našega spletnega mesta na podlagi njihovega obiska www.website.com in drugih spletnih mest na internetu. Vendar se lahko obiskovalci odločijo, da zavrnejo uporabo piškotkov DART, tako da obiščejo pravilnik o zasebnosti Googlovega oglasnega in vsebinskega omrežja na naslednjem URL-ju – https:/ /policies.google.com/technologies/ads

Naši oglaševalski partnerji

Nekateri oglaševalci na našem spletnem mestu morda uporabljajo piškotke in spletne svetilnike. Spodaj so navedeni naši oglaševalski partnerji. Vsak od naših oglaševalskih partnerjev ima svojo politiko zasebnosti za svojo politiko uporabniških podatkov. Za lažji dostop smo spodaj postavili hiperpovezavo do njihovih pravilnikov o zasebnosti.

Pravilniki zasebnosti oglaševalskih partnerjev

Na tem seznamu si lahko ogledate pravilnik o zasebnosti za vsakega od oglaševalskih partnerjev Flightradars24.info.

Oglasni strežniki ali oglaševalska omrežja tretjih oseb uporabljajo tehnologije, kot so piškotki, JavaScript ali spletni svetilniki, ki se uporabljajo v njihovih oglasih in povezavah, ki se prikažejo na Flightradars24.info in so poslane neposredno v brskalnik uporabnikov. Ko se to zgodi, samodejno prejmejo vaš naslov IP. Te tehnologije se uporabljajo za merjenje učinkovitosti njihovih oglaševalskih kampanj in/ali za prilagajanje oglaševalske vsebine, ki jo vidite na spletnih mestih, ki jih obiščete.

Upoštevajte, da Flightradars24.info nima dostopa ali nadzora nad temi piškotki, ki jih uporabljajo oglaševalci tretjih oseb.

Politika zasebnosti tretjih oseb

Pravilnik o zasebnosti Flightradars24.info ne velja za druge oglaševalce ali spletna mesta. Zato vam svetujemo, da si za podrobnejše informacije ogledate ustrezne pravilnike o zasebnosti teh oglasnih strežnikov tretjih oseb. Vključuje lahko njihove prakse in navodila o tem, kako zavrniti nekatere možnosti.

Piškotke lahko onemogočite prek posameznih možnosti brskalnika. Če želite izvedeti podrobnejše informacije o upravljanju piškotkov v določenih spletnih brskalnikih, jih najdete na spletnih mestih posameznih brskalnikov.

Pravice glede zasebnosti CCPA (ne prodajaj mojih osebnih podatkov)

V skladu z zakonom CCPA imajo potrošniki v Kaliforniji med drugimi pravicami pravico do:

Zahtevajte, da podjetje, ki zbira osebne podatke potrošnikov, razkrije kategorije in posebne dele osebnih podatkov, ki jih je podjetje zbralo o potrošnikih.

Zahtevajte, da podjetje izbriše vse osebne podatke o potrošniku, ki jih je podjetje zbralo.

Zahtevajte, da podjetje, ki prodaja osebne podatke potrošnika, ne prodaja osebnih podatkov potrošnika.

Če vložite zahtevo, imamo en mesec časa, da vam odgovorimo. Če želite uveljavljati katero od teh pravic, se obrnite na nas.

Pravice glede varstva podatkov GDPR

Radi bi se prepričali, da ste v celoti seznanjeni z vsemi svojimi pravicami do varstva podatkov. Vsak uporabnik je upravičen do naslednjega:

Pravica do dostopa – imate pravico zahtevati kopije svojih osebnih podatkov. Za to storitev vam lahko zaračunamo majhno nadomestilo.

Pravica do popravka – pravico imate zahtevati, da popravimo vse podatke, za katere menite, da so netočni. Prav tako imate pravico zahtevati, da dopolnimo podatke, za katere menite, da so nepopolni.

Pravica do izbrisa – pod določenimi pogoji imate pravico zahtevati, da izbrišemo vaše osebne podatke.

Pravica do omejitve obdelave – pod določenimi pogoji imate pravico zahtevati, da omejimo obdelavo vaših osebnih podatkov.

Pravica do ugovora obdelavi – pod določenimi pogoji imate pravico do ugovora naši obdelavi vaših osebnih podatkov.

Pravica do prenosljivosti podatkov – imate pravico zahtevati, da pod določenimi pogoji prenesemo podatke, ki smo jih zbrali, drugi organizaciji ali neposredno vam.

Če vložite zahtevo, imamo en mesec časa, da vam odgovorimo. Če želite uveljavljati katero od teh pravic, se obrnite na nas.

Informacije za otroke

Drugi del naše prednostne naloge je dodajanje zaščite za otroke med uporabo interneta. Starše in skrbnike spodbujamo k opazovanju, sodelovanju in/ali spremljanju in usmerjanju njihove spletne dejavnosti.

Flightradars24.info zavestno ne zbira nobenih osebnih identifikacijskih podatkov otrok, mlajših od 13 let. Če menite, da je vaš otrok posredoval tovrstne podatke na naši spletni strani, vam toplo priporočamo, da nas nemudoma kontaktirate in storili bomo vse po svojih najboljših močeh prizadevati za takojšnjo odstranitev takšnih informacij iz naših evidenc.

Spremembe tega pravilnika o zasebnosti

Naš pravilnik o zasebnosti lahko občasno posodobimo. Zato vam svetujemo, da občasno pregledate to stran za morebitne spremembe. O vseh spremembah vas bomo obvestili z objavo novega pravilnika o zasebnosti na tej strani. Te spremembe začnejo veljati takoj, ko so objavljene na tej strani.